İSTANBUL / BAKIRKÖY - Medeni Berk Anaokulu

Medeni Berk Anaokulu

02125591995
Adres
ATAKÖY 78910. KISIM MAH. MANOLYA SK. MEDENİ BERK İLKOKULU BLOK NO 6/1 İÇ KAPI NO 1 BAKIRKÖY / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
Misyon
Araştırıcı ve kendine yeten bireyler yetiştiren çevresindeki eğitim kurumlarının en iyisi olmayı hedefleyen bir eğitim ortamı yaratmak için varız.
Başarılar
Bakırköy ilçesinin güzide bir okulu olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden okulumuz bir çok sosyal projede yer almaktadır. Öğrencilerimizi üst hayata hazırlamak için eğitim-öğretim etkinlikleri deneyimli kadromuz ile en üst seviyede verilmektedir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM UYGULANMAKTADIR.
Sabahçı: 08.30-12.30 Öğlenci: 13.00-17.00
Ulaşım
Otobüs, minibüs, tramway, metrobüs ile ulaşım mümkündür. Şirinevler durağından yürüyerek 500 mt. mesafededir.
Anaokulu öğrencilerimiz için servis hizmeti bulunmamaktadır.
Ataköy 7-8-9-10. Kısım mahallesinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul ili, Bakırköy İlçesinde merkezi konumadır. Ataköy 9. kısım mahallesi, çarşı, camii ve postanesinin az ilerisinde yer almaktadır.
E-twinning
Sosyal projelerimiz ( kardeş okul-sen de bir hediye ver ) devam etmekte.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Ülkemiz folkloru bir çok festivalde tanıtılması çalışmalarımız devam etmektedir.