İSTANBUL / BAKIRKÖY - Medeni Berk Anaokulu

Alaaddinin Müzikali Yunus Emre Kültür Merkezinde Tiyatrodaydık

Ara

Anasınıfı C Şubesi Öğrencileri Büyük-Küçük Kasları Destekleyen Oyunlar Oynadılar :)

Ara

Sözlük Özgürlüktür Proje Kapsamında A sesi İle A Şubesi Öğrencileri Ses Farkındalığı Sanat Etkinliklerimiz

Ara

Sözlük Özgürlüktür Projesi Kapsamında B Şubesi Öğrencileri Masal Saatindeyiz :)

Veli Katılımı da sağlayarak masal saatimiz içeriğini zenginleştirdik:)

Ara

Sözlük Özgürlüktür Projemizde İsimlerimizi Sanat etkinliğinde Aşubesi Öğrencileri İle birlikte Yaptık

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Ara

SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR Projesi kapsamında Okul Öncesi etkinliklerimizde anaokulmuzda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşması, dilini iyi kullanması ve düşünce dünyasının geliştirmesini amaçlamaktadır. Velilerimizle işbirliği yaparak etkinliklerimizi geliştiriyoruz.

Ara

Sözlük Özgürlüktür Projemizde Etkileşimli Kitap Okumasında Drama Atölyesindeki Kukla Etkinliklerimiz

Anasınıfı C Şubesi Öğrencileri Sarı Rengi Öğrendiler

Anasınıfı A şubesi öğrencileri Sarı Rengi Öğrendiler

Kas

Anaokulu Öğrencilerimiz İle Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında Diş Hekimi Gülhan KOYUNCUOĞLU Önemli Bilgiler Öğrencilerimize Verildi.

Anaokulu Öğrencilerimiz İle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Anasınıfı A şubesi Öğrencileri İle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri

Anasınıfı A şubesi Öğrencileri İle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri

Kas

Anasınıfı C şubesi Öğrencileri ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri.